Peraturan dan peringatan(Sila Baca)

View previous topic View next topic Go down

Peraturan dan peringatan(Sila Baca)

Post  Admin on Sun Sep 16, 2012 6:25 pm

Peraturan dan peringatan

1)DILARANG menghantar kenyataan (Post Comment) berkenaan perkara yang menyentuh isu-isu politik, topik keagamaan yang ekstrem, ‘post’ yang berhubung perkara berkaitan perundangan & keselamatan negara, unsur hasutan atau sebarang isu yang menyentuh sensitiviti pihak-pihak tertentu.

2)TIDAK membincangkan sebarang jenis/bentuk aktiviti haram, ancaman/kekerasan atau provokasi.

3)TIDAK dibenarkan menggunakan dua atau lebih ‘username’.

4)DILARANG post bahan-bahan yang berhak-milik (copyrighted)

5)TIADA ”off-topic post”

6)NO MIB

7)

8 ) Sila berikan nombor telefon yang betul2 genuine SAHAJA,mana-mana user yang suka-suka men'dajal' nombor orang lain dengan tujuan individu.Mereka2 ini akan di BAN dengan serta-merta.


9)Rajin-rajinlah PM mane2 nombor telefon yang ingin dikongsi supaya Bohsia/FL/Janda/DLL tidak menyampah apabila menerima puluhan malahan ratusan nombor telefon yang tidak dikenali.Nnt semua putih mata.

10)Pesanan untuk user bawah umur tu.Agak-agak kalau duit beli rokok pun masih lagi minta sedekah dekat mak bapak,dipersilakanlah cari tempat lain untuk bermain.Laman forum ini direka untuk orang-orang dewasa SAHAJA

11)Kalau siapa2 kantoi dengan jabatan agama,MIB,ape2 sahaja yang berkaitan ketika membayar bil air.Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa jenis tindakan yang bakal dikenakan kepada yang ditangkap.Berani buat,beranilah tanggung.Semua dah besar kan.Pandai2 lah nak hidup

12)Minta-maaf kepada mana2 user yang tersinggung dengan mana2 peraturan yang telah disebutkan diatas.Memandangkan MIB banyak berkeliaran men'google' laman2 web yang berunsurkan XXX,maka peraturan-peraturan diatas terpaksalah diperketatkan.

Selamat berforum[/b]

Admin
Admin

Posts : 10
Join date : 16/09/2012

View user profile http://senarainombortelefon.forumms.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum